Puiul cu ciuperci si gorgonzola este delicios si este gata in mai putin de 30 de minute. Iti recomand sa il incerci!
Ingrediente:
- 600 g de piept de pui
- 150 g de ciuperci (eu am folosit ciuperci champignon mici)
- 150 g de branza gorgonzola
- 150 ml de vin alb
- cateva frunze de oregano
- 2 linguri de ulei
- sare si piper
Taie pieptul de pui in bucati. Incinge uleiul intr-o tigaie, pune apoi bucatile de pui si intoarce-le pe toate partile pana cand isi schimba culoarea. Adauga vinul si ciupercile (daca ciupercile sunt mai mari, taie-le in jumatati sau sferturi). Cand a scazut aproape tot vinul adauga gorgonzola, sare si piper dupa gust (tine insa cont ca branza este oricum sarata), frunzele de oregano si mai lasa pe foc doar cateva minute.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu