Se prepara simplu ca buna ziua.
Ai nevoie doar de branza, de struguri si de ceva mirodenii, dar si de putina rabdare ca sa le modelezi. Iti garantez insa ca merita migala, in final sunt gustoase si aspectuoase.
Ingrediente:
- 200 g de gorgonzola
- 200 g de branza de burduf
- aproximativ 30-35 boabe de strugure de dimensiune medie (eu am folosit struguri albi, fara samburi)
- puteti orna cu marar, boia, chimen, mac, turmeric, susan sau cu diverse seminte mai mari sau mai mici, macinate sau nu, dupa preferinta
Lasa branza la temperatura camerei inainte de preparare, pentru a o modela mai usor. Amesteca bine cele doua tipuri de branza (eu am folosit un blender vertical pentru a le amesteca, avand in vedere ca gorgonzola este un pic mai tare). Imbraca boabele de strugure spalate si bine uscate in pasta de branza. Da-le o forma sferica. La final da bilutele prin condimentele preferate. Lasa-le un pic la rece inainte de a le servi.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu