Pentru acesta reteta poti folosi si alt tip de paste, tagliatellele sunt insa preferatele mele si le recomand cu drag.
Ingrediente (pentru 2 portii)
- 200 g de tagliatelle
- 150 g de buchetele de broccoli
- 200 g de somon
- 2 linguri de ulei de masline
- 250 g de smantana pentru gatit
- 2 linguri de parmezan ras
- sare, piper alb
Fierbe pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Taie somonul in cubulete cu latura de 2 cm pe care le frigi pe toate partile intr-o tigaie cu ulei de masline, nu mai mult de 4 minute. Asezoneaza-le apoi cu sare si piper si da-le deoparte, pe o farfurie.
Taie buchetelele de broccoli in bucati mici si frige-le timp de doua minute in aceeasi tigaie in care ai fript si pestele. Adauga apoi smantana, cateva linguri din apa in care au fiert pastele si eventual un praf de sare si lasa-le sa fiarba impreuna aproximativ 3 minute.
Adauga apoi in tigaie pastele fierte si amesteca.
La final asaza pastele pe farfurie, adauga bucatile de somon si parmezan si serveste.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu