9 decembrie 2016

Pui toscan in sos cremos cu usturoi

Iti promit ca ii vei impresiona pe cei dragi cu aceasta reteta si ca, odata incercata, vei dori sa o repeti iar si iar.


Pui toscan in sos cremos cu usturoi


Ingrediente (pentru doua persoane):

  • 400 grame de piept de pui, taiat in fasii
  • 1-2 linguri de ulei de masline
  • 100 grame de frunze de spanac (poti folosi si spanac congelat)
  • 5-6 rosii uscate la soare
  • 250 ml de smantana pentru gatit
  • 1 ceasca de supa de legume (sau de pui)
  • 1 ceasca de parmezan raz
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 1 lingurita de ierburi aromatice italiene
  • sare, piper

Mod de preparare:

Asezoneaza fasiile de piept de pui cu sare si piper si caleste-le pe toate partile intr-o tigaie cu ulei, pana cand sunt usor rumenite. Scoate-le apoi din tigaie si adauga in locul lor smantana, usturoiul tocat, supa, parmezanul, ierburile aromatice, sare si piper dupa gust. Lasa-le sa fiarba impreuna pana cand sosul incepe sa scada. Adauga apoi rosiile taiate in bucati si spanacul si mai lasa pe foc doar pana cand spanacul s-a inmuiat. La final adauga in sos bucatile de pui.

Este recomandat sa servesti puiul toscan alaturi de paste. Si de un pahar cu vin bun, desigur!

Pofta buna!

Pui toscan in sos cremos cu usturoi


Pui toscan in sos cremos cu usturoi


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu