Iti promit ca ii vei impresiona pe cei dragi cu aceasta reteta si ca, odata incercata, vei dori sa o repeti iar si iar.
Ingrediente (pentru doua persoane):
- 400 grame de piept de pui, taiat in fasii
- 1-2 linguri de ulei de masline
- 100 grame de frunze de spanac (poti folosi si spanac congelat)
- 5-6 rosii uscate la soare
- 250 ml de smantana pentru gatit
- 1 ceasca de supa de legume (sau de pui)
- 1 ceasca de parmezan raz
- 3 catei de usturoi tocati marunt
- 1 lingurita de ierburi aromatice italiene
- sare, piper
Mod de preparare:
Asezoneaza fasiile de piept de pui cu sare si piper si caleste-le pe toate partile intr-o tigaie cu ulei, pana cand sunt usor rumenite. Scoate-le apoi din tigaie si adauga in locul lor smantana, usturoiul tocat, supa, parmezanul, ierburile aromatice, sare si piper dupa gust. Lasa-le sa fiarba impreuna pana cand sosul incepe sa scada. Adauga apoi rosiile taiate in bucati si spanacul si mai lasa pe foc doar pana cand spanacul s-a inmuiat. La final adauga in sos bucatile de pui.
Este recomandat sa servesti puiul toscan alaturi de paste. Si de un pahar cu vin bun, desigur!
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu