5 februarie 2016

Piept de pui umplut cu crema de branza

Si tu te plictisesti sa gatesti puiul in acelasi fel iar si iar? Eu cu siguranta o fac. De aceea incerc mereu retete noi. Cum ar fi aceasta: piept de pui crocant, la cuptor, umplut cu crema de branza.

Piept de pui umplut cu crema de branza

Ingrediente

  • 4 bucati de piept de pui (de aproximativ 150 g grame fiecare)
  • 100 g crema de branza (eu am folosit crema de branza Goldessa de la Lidl)
  • 2 linguri de patrunjel tocat
  • 1-2 catei de usturoi tocat marunt
  • 75 g de faina
  • 75 g de pesmet
  • 1 ou
  • coaja de la o lamaie
  • 1/2 lingura de zeama de lamaie
  • sare, piper
Mod de preparare

Amesteca crema de branza cu usturoiul, patrunjelul, coaja si zeama de lamaie.

Asezoneaza puiul cu sare si piper. Taie niste buzunare adanci in pieptul de pui si umple-le cu amestecul de branza. Trece bucatile de pui mai intai prin faina, apoi prin oul batut si apoi prin pesmet. Dupa aceea asaza-le intr-o tava captusita cu hartie de copt.

Da tava la cuptorul incins la 220 grade timp de 20-25 de minute (pana cand puiul este gatit si pesmetul devine auriu).

Serveste pieptul de pui cu garnitura de legume sau cu salata.

Pofta buna!

Piept de pui umplut cu crema de branza

Piept de pui umplut cu crema de branza



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu