1 iulie 2015

Piept de curcan cu rosii cherry si mozzarella

Imi place mult pieptul de pui preparat dupa aceasta reteta. Nu este numai gustos dar si rapid si usor de preparat. Este gata in mai putin de 20 de minute.

Piept curcan cu rosii si mozzarella
  
Ingrediente (pentru 2 portii):
  • 400 g de piept de curcan
  • 100 g de rosii  cherry
  • 100 g de mozzarella
  • cateva frunze de busuioc
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper
Mod de preparare

Taie pieptul de curcan in felii subtiri. Asezoneaza-le cu sare si piper si frige-le aproximativ 5 minute pe fiecare parte, intr-o tigaie cu doua linguri de ulei.

Taie rosiile cherry in jumatati si asaza-le peste bucatile de carne. Asaza si cate o bucata de mozarella pe fiecare bucata de carne si presara un praf de piper proaspat macinat. Acopera tigaia cu un capac pentru a permite branzei sa se topeasca, la foc mic. Nu va dura mai mult de cinci minute.

Orneaza cu cateva frunze de busuioc inainte de a servi.

Pofta buna!





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu